Bliv involveret i vores arbejde.

Der er flere måder hvor man kan lade sig involvere i arbejde for de søfarende. Herunder har vi beskrevet nogle af mulighederne.
Kontakt os endelig hvis du gerne vil bidrage på en eller anden måde også hvis du har nogle ideer til

Bliv medlem

Ved at melde dig ind i Stella Maris Nordic viser du ikke bare din støtte, med du bliver en vigtig del af fundamentet. Når vi søger støtte fra sponsorer og fonde er medlems tal ofte en væsentlig faktor. Som medlem vil du også have adgang til generalforsamlingen og hver måned modtage Stella Maris Magasinet via e-mail. kontingentet er endnu ikke fastsalt og derfor er det gratis at være medlem i resten af 2021. Når vi har afholdt den stiftende generalforsamling og kontingentet dermed er fastsat vil det blive opkrævet. Du kan naturligvis altid melde sig ud igen, så der er ikke noget forgjort ved det. Indmeldelse sker via vores medlemsportal (klik på billedet).

Bed

Vi har alle brug for at der er nogle der beder for os og vores arbejde. Derfor vil du kunne støtte via din forbøn. Klik for at se forslag til bønner.

Strik

Særligt i vinterhalvåret efterspørger huer, vanter eller halsrør. De fleste sømænd kommer fra varmere lande lg de kommer ofte direkte fra varmere breddegrader. Klik for at finde forslag til strikkeopskrifter.

Giv et biddrag

Uden en rimelig økonomi fungerer det desværre ikke. Vi har udgifter til transport, påkrævet sikkerhedsudstyr. Klik for at se hvordan du kan donere penge via MobilPay eller Bankoverførsel.

Bliv frivillig

Stella Maris har behov for frivillige med forskellige nådegaver. Klik her for at læse mere om hvordan du kan være frivillig i Stella Maris.